Nieuws

Jubileum - Website 10 jaar

Begin februari 2009 lanceerde een groep van 7 enthousiaste broeders een nieuwe website in 'Vergadering'-land. Na een jaar van besprekingen en voorbereidingen werd vergaderingvangelovigen.info online gezet. We zijn inmiddels 10 jaar verder en de website blijkt aan de behoefte van bezoekers te voldoen. Het doel om een nieuwe, breed herkenbare en toegankelijke website te maken is naar mening van de redactie gehaald. Samen met de social media kanalen heeft de informele website zijn nut getoond. Een platform om contact te bevorderen tussen 'vergaderingen' en andere christelijke geloofsgemeenschappen die zich in elkaar kunnen herkennen - binnen en buiten Nederland.

Bij het 10-jarig jubileum lanceert de redactie gelijk een nieuwe design. Misschien voor u als bezoeker even wennen, maar de redactie verwacht dat u snel uw weg weer weet vinden. Bovendien staan er nog een aantal wensen op het lijstje die de komende weken vorm gaan krijgen. Dus neem de komende tijd gerust wat vaker dan gebruikelijk een kijkje.

10 februari 2019

Landelijk Vergadering Volleybaltoernooi (LVVT)

Zaterdag 18 mei wordt er weer een LVVT gehouden. Helaas is het niet gelukt om een LVVT te organiseren in 2018. De organisatie begrijpt dat velen dit jammer vonden en graag de uitdaging met de kampioen van 2017 hadden willen aan gaan. Dit keer is de locatie Ede. Binnenkort worden meer details bekend gemaakt en kunnen de teams zich officieel aanmelden.

6 januari 2019

Stichting Stevan zoekt ...

Stichting Stevan (Stichting Evangelisatie) is op zoek naar broeder(s)/zuster(s) die vertrouwd zijn met nieuwe media en het team belangeloos willen komen versterken om mee te denken over de inzet van 'social media'. Lees de nieuwsbrief Winter 2018.

2 januari 2019

Archief

Christian Camping International conferentie
Agnes en Heiko leven van giften

(Historische gegevens moeten nog worden overgezet van de oude website.)

SCROLL UP

Colofon
Kenmerken
Links
Cookies, copyright & disclaimer
Privacyverklaring
De website vergaderingvangelovigen.info is een platform om contact te bevorderen tussen 'vergaderingen' en andere christelijke geloofsgemeenschappen die zich in elkaar kunnen herkennen - binnen en buiten Nederland.
Alle rechten voorbehouden © 2009 - 2019 vergaderingvangelovigen.info