Nieuws

Landelijk Vergadering Volleybal Toernooi (LVVT) - Editie 2019

Zaterdag 18 mei staat het Landelijk Vergadering Volleybal Toernooi 2019 gepland. De organisatie nodigt alle Vergaderingen hartelijk uit mee te doen aan dit sportspectakel. Het toernooi vindt plaats vanaf 09.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. De locatie is sporthal De Peppel, Peppelensteeg 1 in Epe.

Het toernooi is voor iedereen toegankelijk vanaf 15 jaar. Dit jaar bestaat er ook weer de mogelijkheid om je als individu aan te melden wanneer je geen team kunt vinden. De organisatie stelt een team samen van degene die zich individueel aanmelden. Een team bestaat uit minimaal 6 personen met minimaal 1 dame in het team.

Je kunt je (met teamnaam) vóór 1 april aanmelden via info.lvvt@gmail.com of via www.vvg-volleybal.nl. De kosten zijn 70 euro per team of 10 euro per persoon bij individuele opgave. Informatie over de betaling volgt na inschrijving.

24 februari 2019

Jubileum - Website 10 jaar

Begin februari 2009 lanceerde een groep van 7 enthousiaste broeders een nieuwe website in 'Vergadering'-land. Na een jaar van besprekingen en voorbereidingen werd vergaderingvangelovigen.info online gezet. We zijn inmiddels 10 jaar verder en de website blijkt aan de behoefte van bezoekers te voldoen. Het doel om een nieuwe, breed herkenbare en toegankelijke website te maken is naar mening van de redactie gehaald. Samen met de social media kanalen heeft de informele website zijn nut getoond. Een platform om contact te bevorderen tussen 'vergaderingen' en andere christelijke geloofsgemeenschappen die zich in elkaar kunnen herkennen - binnen en buiten Nederland.

Bij het 10-jarig jubileum lanceert de redactie gelijk een nieuwe design. Misschien voor u als bezoeker even wennen, maar de redactie verwacht dat u snel uw weg weer weet vinden. Bovendien staan er nog een aantal wensen op het lijstje die de komende weken vorm gaan krijgen. Dus neem de komende tijd gerust wat vaker dan gebruikelijk een kijkje.

10 februari 2019

Advertentie
SCROLL DOWN

Landelijk Vergadering Volleybal Toernooi (LVVT)

Zaterdag 18 mei wordt er weer een LVVT gehouden. Helaas is het niet gelukt om een LVVT te organiseren in 2018. De organisatie begrijpt dat velen dit jammer vonden en graag de uitdaging met de kampioen van 2017 hadden willen aan gaan. Dit keer is de locatie Ede. Binnenkort worden meer details bekend gemaakt en kunnen de teams zich officieel aanmelden.

6 januari 2019

Stichting Stevan zoekt ...

Stichting Stevan (Stichting Evangelisatie) is op zoek naar broeder(s)/zuster(s) die vertrouwd zijn met nieuwe media en het team belangeloos willen komen versterken om mee te denken over de inzet van 'social media'. Lees de nieuwsbrief Winter 2018.

2 januari 2019

Advertentie
PAGE MID

Archief

Zuss - Over kerkmuren heen
Jubileum - Website 10 jaar
Christian Camping International conferentie
Elk dag kort je Bijbelkennis testen op BeterBijbel.nl
Piano-versie bundel Geestelijke Liederen 2016
Agnes en Heiko leven van giften
Nieuwe bundel Geestelijke Liederen
Initiatief tot muzikaal behoud 'Bachiaanse' liederen

(Historische gegevens moeten nog worden overgezet van de oude website.)

Advertentie
Deel deze pagina
SCROLL UP

Colofon
Contact
Kenmerken
Cookies, copyright & disclaimer
Privacyverklaring
Advertentie programma
De website vergaderingvangelovigen.info is een platform om contact te bevorderen tussen 'vergaderingen' en andere christelijke geloofsgemeenschappen die zich in elkaar kunnen herkennen - binnen en buiten Nederland.
Alle rechten voorbehouden © 2009 - 2019 vergaderingvangelovigen.info   |   Realisatie: RAES Media